✉ Send en e-mail eller 📱 ring til os 66 13 55 03

VI STÅR FOR Solidt håndværk MED VORES 50 ÅRS ERFARING 

Nyt badeværelse

Et badeværelse skal være et rum, hvor funktionalitet og æstetik går hånd i hånd. På badeværelset har man nemlig tid til sig selv, og her vil man gerne befinde sig i en fornemmelse af velvære. 

Trænger badeværelset til en kærlig hånd?

Det kan dog være svært at nyde et badeværelse, der trænger til en kærlig hånd. Hvad enten noget er gået i stykker, eller badeværelset trænger til en total renovering , står vi hos J. Beese VVS & Blik klar til at varetage opgaven for dig. 

Vi tilbyder alt indenfor badeværelser og armaturer. Vi har selv et stort udvalg af armaturer og baderummøbler, så du kan finde noget, der passer til netop din stil. Desuden står vi i forbindelse med renovering af eller et helt nyt badeværelse gerne for totalentreprisen, hvilket betyder, at vi står for koordineringen og kombinationen mellem de forskellige håndværkere. Vi har fast samarbejdspartner for både murer, tømmer, elektriker og maler . 

Nyt bad eller renovering af badeværelse?

Kort sagt fixer vi både små og store problemer i dit badeværelse, ligesom vi kan renovere det og give dig et helt nyt badeværelse, bare uden at du skal gennem alt besværet. Lyder det som noget for dig, kan du ringe til os på telefon 66 13 55 03, så vi kan få en snak om din opgave.

sKRIV TIL OS - SÅ RINGER VI DIG OP!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★
​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser fra Facebook

Firma​

Bravida Danmark A/S

CVR: 14769005

Adresse​

Thulevej 13
5210 Odense NV

Kontakt