✉ Send en e-mail eller 📱 ring til os 66 13 55 03

VI STÅR FOR Solidt håndværk MED VORES 50 ÅRS ERFARING 

blikkenslager

Hvis du skal bruge en blikkenslager til at udføre den ene eller anden opgave i dit hjem, står vores dygtige blikkenslagere hos J. Beese VVS og Blik klar til at varetage opgaven. 

Al slags arbejde udføres af vores blikkenslager

Vi er en familievirksomhed med 2 blikkenslagere og 9 VVS’ere. Vi kan varetage blikkenslager arbejde i alle størrelsesordener lige fra udskiftning af tagrender, skiffertage og beklædning af kviste til inddækning af skorstene og reparation af facadedækning. 

Vi ved, at det er vigtigt at have fokus på funktion og æstetik, når det kommer til blikkenslager arbejde og der arbejdes i materialer som zink og kobber. Derfor tager vi os altid god tid til at udføre vores blikkenslager opgaver, så vi hver gang ender op med et tilfredsstillende resultat. Når vi først er færdige, er blikarbejdet nemlig fuldstændig vedligeholdelses frit og meget langtidsholdbart, hvilket ikke efterlader andre opgaver til dig end at læne dig tilbage og nyde resultatet. 

Vi udfører blikkenslager arbejde i samråd med kunden

Når vi udfører vores blikarbejde, sker det altid i samråd med dig som kunde. Det betyder, at du vil opleve en tæt dialog gennem hele arbejdet. Kun på den måde føler vi nemlig, at vi kan komme frem til det resultat, der tilfredsstiller kunden et hundrede procent. Skal du bruge en blikkenslager, der altid leverer et godt og tilfredsstillende stykke arbejde, skal du altså ikke tøve med at tage direkte kontakt til os på telefon 66 13 55 03.

sKRIV TIL OS - SÅ RINGER VI DIG OP!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★
​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser fra Facebook

Firma​

Bravida Danmark A/S

CVR: 14769005

Adresse​

Thulevej 13
5210 Odense NV

Kontakt