✉ Send en e-mail eller 📱 ring til os 66 13 55 03

VI STÅR FOR Solidt håndværk MED VORES 50 ÅRS ERFARING 

Installering og montering af varmepumper

Der er flere fordele ved en varmepumpe. For det første er den god for miljøet, hvilket er vigtigt i den tid som denne, hvor der er meget fokus på klimaforandringerne og vores del i den. Derudover er en varmepumpe også billigere end el radiatorer og jordvarme. 

Vi installerer din varmepumpe

Ved at få installeret en varmepumpe, gør man altså ikke kun miljøet, men også sin egen økonomi en tjeneste. Hos J. Beese VVS & Blik har vi flere års erfaring med at installere og service. Vi tilbyder nemlig både luft til vand og luft til luft varmepumper. Ved en luft til vand pumpe, går systemet gennem radiatoren, mens der ved en luft til luft pumpe gøres brug af en ventilator. 

Med vores kendskab til området kan vi stå for at vejlede og rådgive dig omkring valget af varmepumpe, hvis der skulle opstå et behov for det. Efter vi har installeret din varmepumpe tilbyder vi også at lave en serviceaftale, sådan at vi jævnligt kommer og syner varmepumpen og på den måde holder den ved lige. 

Få mere information, kontakt os i dag

Vil du høre mere om varmepumper eller vil du vide, om det kan betale sig for dig, kan du udfylde Bliv-ringet-op-formularen på vores hjemmeside – og så kontakter vi dig. Du kan også kontakte os på telefon
66 13 55 03.

sKRIV TIL OS - SÅ RINGER VI DIG OP!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★
​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser fra Facebook

Firma​

Bravida Danmark A/S

CVR: 14769005

Adresse​

Thulevej 13
5210 Odense NV

Kontakt