✉ Send en e-mail eller 📱 ring til os 66 13 55 03

VI STÅR FOR Solidt håndværk MED VORES 50 ÅRS ERFARING 

​Ventilation - få et bedre indeklima

Et dårligt indeklima kan nemlig reducere en livskvalitet ved at forstyrre ens søvn og give dårligt koncentrationsbesvær. 

Få frisk luft i hele hjemmet med en ventilation

Et dårligt indeklima registreres som regel ved, at man føler sig utilpas i hoved og mave, samtidig med at man kan opleve gener i øjne og næse. Her kan en installering af ventilation komme en til gode. Ventilation giver nemlig et bedre indeklima ved at rense luften, sådan at man altid indånder helt ren luft - Det er altså især en god idé for folk med astma. 

Vi har hos J. Beese VVS & Blik har mange års erfaring med at opsætte og installere ventilation i forskellige hjem. Der findes mange forskellige systemer, og vi kan arbejde med de fleste af dem. Vi har også en kendskab til ventilations produkterne og området, så vi kan rådgive og vejlede dig omkring valg af ventilation system, hvis der skulle opstå et behov for det. 

Kontakt os for yderligere information

Har du en mistanke om, at du har et dårligt indeklima og kunne nyde godt af at få renset luften, er vi altså den rette samarbejdspartner. Du skal være velkommen til at ringe på telefon 66 13 55 03 for at høre mere om, hvad vi og et ventilation system kan gøre for dig og dit indeklima.

sKRIV TIL OS - SÅ RINGER VI DIG OP!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★
​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser fra Facebook

Firma​

Bravida Danmark A/S

CVR: 14769005

Adresse​

Thulevej 13
5210 Odense NV

Kontakt